Сервиз

“Ай Ракинг” предоставя на всички свои клиенти гаранционен и извънгаранционен сервиз. Също така "Ай Ракинг" предоставя ДЕМОНТАЖ/МОНТАЖ на съществуващата Ви стелажна система, както и ПРЕМЕСТВАНЕТО и ТРАНСПОРТИРАНЕТО й до новото място на Вашия склад.

Ако Вашият склад Ви е умалял и искате да се преместите на друго място - въпросът със съществуващата стелажна система може да се окаже немаловажен.

"Ай Ракинг" предлага на своите клиенти ДЕИНСТАЛИРАНЕ на стелажната им система и ПРЕМЕСТВАНЕТО й на друго място.

ДЕИНСТАЛИРАНЕ:

Вашата стелажна система е изработена и инсталирана с цел да издържи дълги години и деинсталацията Ви се струва дълъг процес.

"Ай Ракинг" ще се заеме да извържи това вместо Вас, деинсталирайки всички компоненти на системата сигурно и без структурни поражения.

ПРЕМЕСТВАНЕ:

Ако се местите на ново място - нашия екип ще опакова Вашата стелажна система, за да сме сигурни, че материалите ще достигнат местопредназначението си безпроблемно и в перфектно състояние.

Ние ще се ангажираме да наемем най-добрата логистична компания за транспорт и доставка.

Предвид спецификите на новото място, "Ай Ракинг" ще предложи най-добрия дизайн, позволяващ ни да добавим или модифицираме Вашата стелажна система според пространството, с което разполагате.