Складови стелажи

Стандартни стелажи

Стандартните стелажни системи за палети са най-рентабилната и използвана стелажна система.Тя осигурява висок капацитет на съхранение на стоките и няма специални изисквания за подемната техника, което я прави изключително подходяща за всякакъв тип складове.

Търговско оборудване

Търговското оборудване включва стелажни системи за всякакъв тип магазини - строителни, хранителни, парфюмерии, за текстил и платове, за детски играчки, за алкохол, книжарници, за обувки и т.нат. Също така търговското оборудване включва различни видове каси за магазини, бариери и всякакви аксесоари, нужни за подредбата на всеки един магазин.

Drive In стелажи

Drive-In стелажна система е идеална опция за складове, в които капацитета на използваното пространство е от съществено значение.Изключително стабилна и пространствено-ефективна стелажна система.Използва се за съхранение на хомогенни палетизиразни товари.

Конзолни стелажни системи

Конзолните стелажни системи са идеално решение за складиране на дълги, извънгабаритни стоки, плоскости, дървен материал, стоманени пръти, тръби, гипскартон, пластмаса, картон.

Автоматизирани стелажи

Radio Shuttle стелажна система е полу-автоматизирана компактна система за складиране на палети, която използва автоматизирано устройство, за да придвижва напред и назад палети по работен коридор/модул/. В работния коридор не оперира...

Стелажи за тесни коридори

Стелажите за тесни коридори имат всички предимства на стандартните стелажни системи с единствената разлика, че за оперирането с тази система е необходим специален тип мотокар, който работи в тесен коридор със широчина от 1.6мПредимствата са по-доброто...

Мобилни стелажи

Мобилните стелажни системи са стелажни системи, фиксирани към бази, които се движат с електричество и при нужда отварят работен коридор за директен достъп до стоките.Съществения плюс е, че при тази...

Гравитационни стелажи

Гравитационната ролкова стелажна система е изключително подходяща за складове с бързо движение на стоките.Тук палетите се слагат върху ролки и благодарение на...

Стелажни системи “Мецанин”

Стелажни системи тип "Мецанин" се използват, за да може клиента да се възползва максимално от цялото налично пространство, което притежава.Могат да бъдат изградени етажи, с цел използване на цялата височина на склада. Идеално решение за многообразно портфолио от стоки, особени тези, които изискват ръчно селектиране.

Смесени стелажи

Смесените стелажи са идеално решение за съхранение на разнообразни артикули - от палетизирана стока до стока, която се съхранява в малки кутии. Най-често смесените стелажи се състоят от стелажна система тип мецанин, комбинирана с друг вид стелажна система, която най-добре покрива нуждите за складиране на стоките.

Леки стелажи

Леките стелажни системи са предназначени за леки товари до 500кг. на ниво. В зависимост от товара стелажите могат да бъдат с решетки или стоманени плочи. Практически са подходящи за абсолютно всяка стока. Височината, широчината и дълбочината на стелажите могат да варират в зависимост от нуждите на клиента.

Стелажи за гуми

Стелажите за гуми, които предлага Ай Ракинг напълно обхващат нуждите от складиране на Вашите гуми. От специализирани стелажи за автобусни, селскостопански, моторни и гуми за камиони, до стелажи, които могат да се използват за складиране на всички размери гуми за автомобили.

Стелажи за кабели

Ай Ракинг ООД предлага стелажи за всякакъв размер, диаметър и тежест на ролки за кабели. Модифицирайки стандарната стелажна система, както и конзолната стелажна система можем да предложим продукт, който ще бъде изработен и ще пасне идеално за Вашите нужди.

Стелажи за архиви

Растящата нужда от архивиране и съхраняване на документацията намират отлично приложение в стелажите за архиви, предлагани от Ай Ракинг. Богатото разнообразие на размери на рафтовете, както и различните височини на фермите правят възможен избора на най-подходящия стелаж за вашите нужди.

Стелажи за платове

Стелажите за платове са ефикасен и бърз начин за складиране на всички ролки с платове. Използвайки стандартната система за палети с различна дълбочина дава възможност да се складират всякакъв тип платове, включително и най-дългите ролки. Стандарната система дава също така и гъвкавост в оформянето на нива на различна височина, което е допълнителен плюс за различните диаметри ролки с платове.

Аксесоари

Ай Ракинг ООД може да предложи широк спектър от всякакви аксесоари, нужди за осигуряване на вашата стелажна система