Предложение за Вашия архив, офис и библиотека

Музеи:
Art stock Compact e мобилно решение за картини на релси. Няколко модула се поставят върху релси подобно на Compact Office и Compact Archive, но е оборудван с мрежести рамки за закачане на картини. Мобилните модули могат да се придвижват както един по един така и няколко наведнъж, образувайки коридор където е необходимо.
Избирането на най-подходяща система за съхранение изисква проектирането на помещението, размерите и позиционирането на коридорите да бъде направено, така че стоките да се съхраняват възможно най-компактно, като в същото време остават достъпни поединично и са защитени от мръсотия, прах и повреди от вибрации.
Системите с възможност за позициониране Shelfstar и Silverstar в поцинкован или боядисан вариант предлагат голяма гъвкавост като статични стелажи с много аксесоари като врати, издърпващи се рамки или разделители за полици. Различните дължини и дълбочини на полиците оптимизират наличното място.  Shelfstar и Silverstar също така могат да бъдат поставени на мобилни колички за Compact решения на релси и по избор с Top – Floor релсова система.
Longspan Archive Classic и  Bullrack палетни стелажи осигуряват съхраняването на по-големи складови единици. Те могат да бъдат изградени като статична или динамична система. Греди с полици от метал или дърво поддържат тежки и различни по размер и тегло стоки.
Системите Compact Archive Classic и Compact Archive Power Drive могат да удвоят капацитета на статичните стелажи като ги направят мобилни, използвайки само един коридор, където е необходимо.
Системите Cantirack и Cantilever и специалните конструкции или мецанини съхраняват дълги или специални стоки с различно тегло, направени за ваше приложение. Аксесоарите допълват асортимента за оптимизиране на склада.

Офис:
Офис пространството е доста скъпо и високо ефективно и поради това приоритет имат добрата комуникация и бързия достъп до документите. Compact Office е модерен и ефективен начин за съхранение на документи в близост до нас, с перфектен изглед, голяма достъпност дори за колегите и спестяване на скъпоструващо място. Compact Office заменя традиционните системи и създава повече място в офиса за допълнителни работни места. Използвайки най-тъмната част на офиса, системата с голям капацитет позволява лесно използване от много хора в близост до бюрата и създава повече светло пространство.
Дизайн в съответствие с вашите персонални изисквания или фирмена политика може лесно да бъде направен. Елегантен и модерен дизайн, ергономичност и безопасност превръщат системата в дизайнерско оборудване.
Още повече вие може да получите решение, което да подчертае вашата индивидуалност по оригинален (изискан) начин. Вие може да поставите логото на компанията в стените на модулите или може да използвате дигитален печат за уникално изображение на вашите дейности или визия. Всичко това е визуално отразяване, което ви помага да създадете вдъхновяваща обстановка.
Освен уникалния дизайн и функционалност системата осигурява до 100% повече капацитет в близост до вашето работно място. Compact Office може да се използва като разделител на стаи, въпреки че неголямата височина позволява поглед върху цялото отворено офис пространство. Акустични челни панели помагат за намаляване на шума.
LED светлини привличат вниманието във вашия офис. LED технологията продължава да се развива бързо, така както и нашите иновативни концепции.  Compact Office classic, с ръчно задвижване може да бъде доставено, както и Compact Office Power Drive с електрическо задвижване.
Днес монтирана тук, утре там Compact Office с нашата Top Floor - система за под може да бъде премествана, нагласявана и разширявана в зависимост от нуждите на клиентите и мястото.

Архив:
Тъй като във вашите архиви се съхраняват важни документи, те трябва да са безопасни и с бърз достъп дори и да са разположени в сутерена, на друг етаж или на външно място за съхранение.
С използването на COMPACT ARCHIVE вие може да оптимизирате почти всеки кубичен сантиметър от вашата стая. Вашият архив ефективно ще спести място като в същото време е напълно достъпен, гъвкав и спестяващ разходи. Независимо дали вашия архив ще съдържа папки или документи, актове за раждане, карти или снимки, чертежи, филми, компактдискове, книги, исторически ценности, цялата информация и материали трябва да бъдат внимателно съхранявани, за да се избегнат сериозни последствия.
Предлагаме най-високо качество статични и мобилни архивни системи:
  • Система  Shelfstar – статична архивна система или кабинет с врати са налични в различни размери, за да отговорят на различните нужди в зависимост от съхраняваните документи или материали
  • Compact Archive Classic - мобилна система вие използвате оптимално наличното място. Системата използва само един коридор като премества модулите до желаната позиция.
  • Различни задвижващи системи могат да бъдат избрани в зависимост от вашия модул и блокиране на натоварването.
  • Compact Archive Classic е най-удобното и добре познато решение за придвижване на мобилен кабинет или стелажи чрез бутни-дръпни решение или ръкохватка в желаната позиция.
Compact Archive Classic се монтира на поцинкована система с релси. Дори ненатоварени (празни) модули могат да се движат благодарение на задвижващия механизъм с верига, която напълно блокира натоварването. Релсите могат да бъдат монтирани директно в пода или в готов под с рампи или като се използва покривен панел с безопасна рампа за достъп към подовата повърхност.
и системи