Propuneți arhiva, biroul și biblioteca

Muzee:
Art stock Compact este o soluție mobilă pentru imagini raster. Mai multe module sunt plasate pe șine asemănătoare Compact Office și Compact Archive, dar sunt echipate cu rame de ochiuri pentru atașarea imaginilor. Modulele mobile pot fi mutate unul câte unul sau mai multe la un moment dat, formând un coridor acolo unde este necesar
Alegerea celui mai potrivit sistem de depozitare necesită proiectarea camerei, dimensiunile și poziționarea coridoarelor, astfel încât produsele să fie stocate cât mai compact posibil, rămânând în același timp disponibile individual și protejate împotriva prafului, prafului și deteriorărilor datorate vibrațiilor.
Sisteme pozitive de poziționare Shelfstar и Silverstarîntr-o versiune galvanizată sau vopsită, oferă o flexibilitate deosebită, cum ar fi rafturile statice cu multe accesorii, cum ar fi ușile, ramele de tragere sau rafturile de raft. Diferitele lungimi și adâncimi ale rafturilor optimizează spațiul disponibil. & Nbsp; Shelfstar și Silverstar pot fi plasate, de asemenea, pe cărucioare mobile pentru Compact Rails Solutions și opțional cu Top & ndash; Sistemul de cale ferată.
Longspan Arhivă clasic și & nbsp; Bullrack paletele de paleți asigură stocarea unor unități de stocare mai mari. Ele pot fi construite ca un sistem static sau dinamic. Grinzile cu rafturi din metal sau lemn sprijina produse grele si diferite in marime si greutate
sisteme Compact Arhivă Classic и Compact Arhivă Power Drive poate dubla capacitatea rack-urilor statice făcându-le mobile, utilizând doar un singur coridor acolo unde este necesar.
sisteme Cantirack и Cantilever și structurile speciale sau mezaninele stochează obiecte lungi sau speciale de greutate diferită pentru aplicația dvs. Accesoriile completează sortimentul de optimizare a depozitului.

office:
pațiul de birou este destul de scump și extrem de eficient, prin urmare o bună comunicare și acces rapid la documente reprezintă o prioritate. Compact Office este o modalitate moderna si eficienta de a pastra documentele aproape de noi, cu o vedere perfecta, o mare accesibilitate chiar si pentru colegi si salvarea unui loc costisitor. Biroul Compact înlocuiește sistemele tradiționale și creează mai mult spațiu de birou pentru locuri de muncă suplimentare. Folosind cea mai întunecată parte a biroului, sistemul de înaltă capacitate permite utilizarea ușoară de către mulți oameni lângă birouri și creează un spațiu mai luminos.
Proiectarea în funcție de cerințele dvs. personale sau de politica companiei poate fi ușor de făcut. Designul, ergonomia și siguranța elegantă și modernă transformă sistemul în echipament de designer.
În plus, puteți obține o soluție care pune accentul pe individualitatea dvs. într-un mod original (sofisticat). Puteți plasa logo-ul companiei în pereții modulelor sau puteți utiliza imprimarea digitală pentru a vă vizualiza în mod unic activitățile sau viziunea. Toate acestea reprezintă o reflecție vizuală care vă ajută să creați un cadru inspirator.
Pe lângă designul și funcționalitatea unică, sistemul oferă o capacitate de până la 100% mai mare în apropierea stației dvs. de lucru. Compact Office poate fi folosit ca separator de cameră, deși înălțimea redusă permite vizualizarea întregului spațiu de birouri deschis. Panourile frontale acustice contribuie la reducerea zgomotului.
Lămpile cu LED-uri atrag atenția în biroul dvs. Tehnologia LED continuă să evolueze rapid, la fel ca și conceptele noastre inovatoare. & Nbsp; Compact Office clasic cu unitate manuală poate fi livrat, precum și Compact Office Power Drive cu unitate electrică.
Astăzi montat aici, Compact Office mâine cu sistemul nostru de podea Top Floor poate fi mutat, reglat și extins în funcție de nevoile și locația clientului.

Arhiva:
Deoarece documentele importante sunt stocate în arhivele dvs., acestea trebuie să fie sigure și rapide de acces, chiar dacă acestea sunt situate în subsol, alt etaj sau în afara spațiului de stocare.
Cu ajutorul ARCHIVULUI COMPACT, puteți optimiza aproape fiecare centimetru cub de cameră. Arhiva dvs. va economisi eficient spațiul în timp ce este pe deplin accesibilă, flexibilă și economie de costuri. Dacă arhiva dvs. va conține dosare sau documente, documente de naștere, hărți sau fotografii, desene, filme, CD-uri, cărți, valori istorice, toate informațiile și materialele ar trebui păstrate cu grijă pentru a evita consecințele grave.
Oferim sisteme de arhivă statică și mobilă de cea mai bună calitate:
  • Sistem & nbsp; Shelfstar & ndash; iar sistemul de arhivare statică sau cabinetul cu uși sunt disponibile în diferite dimensiuni pentru a satisface nevoile diferite, în funcție de documentele sau materialele stocate
  • Compact Archive Classic - sistemul mobil folosiți în mod optim spațiul disponibil. Sistemul folosește un singur coridor prin deplasarea modulelor în poziția dorită.
  • Pot fi selectate diferite sisteme de antrenare în funcție de modul și de blocarea încărcării.
  • Compact Archive Classic este soluția cea mai convenabilă și binecunoscută pentru deplasarea unui dulap mobil sau a rafturilor prin intermediul soluției push-pull sau a mânerului în poziția dorită.
Compact Archive Classic este montat pe un sistem de rafturi galvanizate. Chiar și modulele goale (goale) se pot deplasa datorită unei unități de lanț care blochează complet sarcina. Șinele pot fi montate direct pe podea sau într-o rampă cu rampă rabatabilă sau prin utilizarea unei rampe de acoperiș cu o rampă sigură pentru accesul la suprafața podelei.
și sisteme