Услуги

Консултации

"Ай Ракинг"ще Ви предостави напълно безплатна консултация, която на базата на Вашите нужди - ще определи най-доброто решение за оптимизация на вашия склад.Базирайки се на нашия опит - вие ще получите най доброто цена/качество предложение на пазара.

Дизайн

Дизайнът е съществена част от целия процес.“Ай Ракинг” ще ви предоставен напълно безплатно професионален дизайн, напълно отговарящ на вашите нужди.

Оферта

На базата на проведените консулатции и одобрен от Вас дизайн, “Ай Ракинг” ще ви предостави подробна оферта, имаща за цел да ви запознае в основи с направеното от нас предложение.Офертата обхваща:

Доставка

“Ай Ракинг” ще достави Вашата стелажна система до всяка една посочена точка в България и Европа, благодарение на ключово партньорство с най-добрите логистични компании.

Монтаж

“Ай Ракинг”, благодарение на сертифицираните си екипи за монтаж на стелажните системи - гарантира навременна и безпроблемна инсталация на вашата система, изпълнена с качеството, отреждащо “Ай Ракинг” сред лидерите на пазара.

Сервиз

“Ай Ракинг” предоставя на всички свои клиенти гаранционен и извънгаранционен сервиз. Също така "Ай Ракинг" предоставя ДЕМОНТАЖ/МОНТАЖ на съществуващата Ви стелажна система, както и ПРЕМЕСТВАНЕТО и ТРАНСПОРТИРАНЕТО й до новото място на Вашия склад.

Гаранция

За всяка стелажна система, закупена и монтирана от екип на “Ай Ракинг” - всички наши клиенти печелят безплатна 5 годишна гаранция на продукта.

Сертификати

Продуктите, които "Ай Ракинг" предлага имат всички необходими сертификати и лабораторни тестове, гарантиращи високото им качество.

Складови наличности

Водени от стремежа си клиентите на "Ай Ракинг" да получават най-доброто качество на най добрите цени, както и с възможно най-бързите срокове на изпълнение - ние поддържаме постоянна складова наличност, позволяваща ни да изпълним малки и средно големи проекти в рамките на 1 седмица след заявка.