Декларация за поверителност

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
С настоящето "Ай Ракинг" ООД се ангажира да защитава личната информация, която вие споделяте с нас онлайн, чрез формите ни за запитване и посредством директно изпращане на електронна поща.
Вие сте в правото си напълно свободно и анонимно да разглеждате този сайт, без по никакъв начин да разкривате Ваши лични данни.
Данните, които ни давате доброволно: телефонен номер, имена и електронна поща - се използват единствено, за да обработим Вашите запитвания и заявки,  да потвърждаваме поръчките Ви, както и да Ви предоставяме най-актуалната информация, свързана с дейността ни.
С настоящата Декларация ние от "Ай Ракинг" ООД напълно сериозно приемаме сигурността на предоставената ни информация. Всички данни се съхраняват на наши сървъри.
Декларираме, че никаква част от предоставената информация не се продава, заменя или предава на трети лица, с цел маркетинг или търговска услуга.
За каквито и да е въпроси относно защитата на Вашите данни, моля пишете ни на office@iracking.eu или позвънете на телефон +359-896000018 Андрей Танев /Управител/