Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


Με αυτό το «Ai Τσουγκράνα» Ltd δεσμεύεται να προστατεύσει τις προσωπικές πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας σε απευθείας σύνδεση μέσω της έρευνας και με την απευθείας αποστολή e-mail.

Έχετε το δικαίωμα ελεύθερα και ανώνυμα περιηγηθείτε σε αυτό το site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς να αποκαλύψει τα προσωπικά σας δεδομένα.

Τα στοιχεία που μας δίνετε οικειοθελώς, τον αριθμό τηλεφώνου, ονόματα και e-mail - χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την επεξεργασία ερωτήματα και τα αιτήματά σας για να επιβεβαιώσετε τις παραγγελίες σας και να σας παρέχει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή μας.

Με αυτή τη Διακήρυξη εμείς, «Αϊ Τσουγκράνα» Ε.Π.Ε. πάρει στα σοβαρά την ασφάλεια των πληροφοριών που παρέχονται σε εμάς. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στους διακομιστές μας.

Εμείς δηλώνουμε ότι καμία από τις πληροφορίες που παρέχονται δεν πωλεί, ανταλλάσσει ή να μεταβιβάσει σε τρίτους για την εμπορία ή την εμπορική υπηρεσία.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο office@iracking.eu ή τηλέφωνο + 359 έως 896.000.018 Andrey Tanev / Διευθυντής /